Kronikë e zezë

Arrestohen dy persona në Mitrovicë për prostitucion

 

Janë arrestuar një mashkull dhe një femër kosovarë në Mitrovicë, nën dyshimin se janë marrë me prostitucion.

Me vendim të gjykatës, të dyshuarit janë liruar.