Kronikë e zezë

Rreth 10 hektarë përfshihen nga zjarri në Kamenicë

Foto: Ilustrim
 

Në Shipnicë të poshtme, Kollolec, Dajkoc, Muçivërc - Kamenicë, të enjten janë ndezur zjarre.

Zjarret në fushat e këtyre vendeve janë rritur dhe zjarrfikësit fillimisht kanë arritur ta shuajnë. Më pas, kanë vërejtur se zjarri është zgjeruar duke përfshirë 10 hektarë tokë.