Kronikë e zezë

Podujevasi raporton se gruaja ushtron vazhdimisht dhunë fizike ndaj tij

Policia
 

Një person në Podujevë ka raportuar në Polici të Kosovës se gruaja e tij, në vazhdimësi ushtron dhunë fizike ndaj tij dhe e njëjta tani është larguar nga shtëpia.

Njësitë policore janë duke hetuar rastin.