Kronikë e zezë

7800 copë aksesorë për telefon asgjësohen, vlenin 37,500 euro

 

Dogana e Kosovës ka asgjësuar 7800 aksesorë për telefon të markës “Samsung”.

Në njoftimin e Doganës thuhet se ato ishin të falsifikuara dhe vlera shkonte në 37,500.