Kronikë e zezë

Në Prizren ndalohet një person, kërcënoi policët dhe inspektorët

 

Në Prizren është arrestuar një person, pasi kishte kërcënuar dy zyrtarë policorë e tre inspektorë të AUV-it, derisa ata po inspektonin lokalet afariste dhe të gastronomisë.

I dyshuari është intervistuar dhe me vendim të prokurorit është liruar në procedurë të rregullt.