Kronikë e zezë

Gjashtë të arrestuar në Pejë, Deçan e Gjakovë nën dyshimet për fajde

 

​Gjashtë persona janë arrestuar nga Policia e Kosovës, në rajonin e Pejës dhe të Gjakovës, nën dyshimet për veprën penale të fajdesë.

Siç kanë njoftuar Prokuroritë në Pejë e Gjakovë, gjashtë personat janë ndaluar për 48 orë.