Kronikë e zezë

Detaje nga arrestimi i një personi në Pejë, dyshohet për ‘organizim kriminal’ gjatë zgjedhjeve parlamentare

Foto: KOHA
 

Policia e Kosovës ka arrestuar një person në Pejë për veprën penale ‘pjesëmarrje ose organizim i grupit kriminal të organizuar’. Vepra e kryer dyshohet që ka të bëjë me zgjedhjet e 14 shkurtit.

Policia ka bastisur shtëpinë e tij dhe objektet përcjellëse, ku ka sekuestruar dy telefona, një pistoletë me leje, dy karikatorë, 18 fishekë dhe një brisk