Kronikë e zezë

Arrestohen për prostitucion gjashtë persona në Mitrovicë

Foto: Ilustrim
 

Policia e Kosovës ka bërë të ditur se në Mitrovicë janë arrestuar pesë meshkuj dhe një femër që të gjithë shtetas të Kosovës, nën dyshimin se janë kanë kryer veprën e cekur.

Të dyshuarit janë dërguar në gjykatë, ku pas seancës janë liruar.