Kronikë e zezë

Prokuroria Speciale ngre aktakuzë ndaj 16 personave për skema piramidale

 

Prokuroria Speciale e Kosovës, ka ngritur aktakuzë në Gjykatën Themelore në Prishtinë kundër gjashtëmbëdhjetë personave, nën dyshimin për organizim të skemave piramidale dhe bixhozit të paligjshëm.

Sipas njoftimit, të pandehurit janë me inicialet, Sh.R., M.M., F.M., G.N., V.H., A.R., O.E., F.B., R.B., Q.M., Sh.B., M.K., S.B., F.Sh., A.Q., A.H.