Kronikë e zezë

Arrestohet një person në Gjilan për mashtrim me subvencione

Foto: Koha/Ilustrim
 

Njësia Rajonale e Policisë së Kosovës për Hetimin e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit në Gjilan, ka arritur të sigurojnë informata dhe dëshmi në lidhje me dyshimet për aktivitet kriminal në Komunën e Kllokotit.

Dëshmitë e mbledhura gjatë fazës së hetimit kanë krijuar dyshimin për kryerjen e veprës penale “Mashtrimi me subvencione”.