Kronikë e zezë

Arrestohet pejani që prej vitesh ngacmoi një grua, prezantohej si bashkëshorti i saj para familjes

 

Një burrë u arrestua të premten në Pejë, pasi prej disa vitesh ngacmonte një grua dhe familjarët e saj.

Sipas raportit të Policisë, burri prezantohej si bashkëshort i saj.