Kronikë e zezë

Arrestohen tre persona që fotografuan dhe incizuan afër kampit të Njësisë Speciale në Mitrovicë

 

Tre persona u arrestuan për fotografim dhe incizim të paautorizuar afër kampit të Njësisë Speciale “Belvedere” në Mitrovicë.

Ata kanë vepruar në zonën ku me shenja është e ndaluar fotografimi apo incizimi.