Kronikë e zezë

Policia arreston një person të kërkuar për vjedhje në Prizren

Foto: KOHA/Ilustrim
 

Policia e Kosovës ka arrestuar një person në Prizren, i kërkuar për veprën penale vjedhje e rëndë.

Për M.K., i lindur më 1991, kishte urdhëresë nga Gjykata Themelore në Prizren për arrestim, dhe i njëjti është dërguar në vuajtje të dënimit prej 1 vit burg. Ai do të paguajë edhe 200 euro gjobë.