Kronikë e zezë

Arrestohen tre persona në Prishtinë, dyshohen për keqpërdorim të kartelave bankare

 

Policia e Kosovës ka arrestuar tre persona në Prishtinë pas dyshohet se kanë kryer veprën penale ‘keqpërdorim i kartelave bankare dhe të kreditit’.

Të dyshuarit thuhet se përmes kartelave bankare të klonuara kanë blerë online telefona mobilë, derisa dëmi i shkaktuar është mbi 10 mijë euro.