Kronikë e zezë

Dy punëtorëve të PTK-së në Obiliq u vidhet një shumë parash

Foto: Ilustrim
 

Dy persona nga Obiliqi, punëtor të PTK-së, kanë raportuar se derisa kanë qenë me veturë zyrtare, dy persona të panjohur dhe nën kërcënimin e armës u kanë grabitur një shumë të parave dhe janë larguar në drejtim të panjohur.

Rasti po vazhdon të hetohet.