Kronikë e zezë

Zhduket një vajzë në Lipjan

Foto: Ilustrim
 

Një grua në Lipjan ka raportuar në Polici se vajza e saj është larguar nga shtëpia dhe nuk kanë njohuri për vend ndodhjen e saj.

Rasti vazhdon të hetohet.