Kronikë e zezë

Kërkohet Elvis Kelmendi nga Peja, i dyshuar për tri vepra penale

 

Policia është në kërkim të Elvis Kelmendit nga Peja, i dyshuar për veprat mashtrim, falsifikim i dokumenteve dhe lëndim i rëndë trupor.

Sipas njoftimit policor, i dyshuari është i lindur më 3 maj 1978, derisa Policia ia ka bashkangjitur fotografinë për identifikim.