Kronikë e zezë

Arrestohen pesë persona të dyshuar për terrorizëm

 

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës ka njoftuar se ka arrestuar pesë persona të dyshuar për terrorizëm.

Sipas njoftimit ky arrestim ka ardhur pas një hetimi disa mujorë dhe zbatimit të masave të fshehta të hetimit dhe vëzhgimit.