Kronikë e zezë

Arrestohet një 32-vjeçar i kërkuar

 

Sot nga njësitet policore të stacionit Qendra, është arrestuar një person i kërkuar.

Aksioni i policisë është kryer në Çagllavicë, ku është arrestuar i dyshuari B.K. (mashkull), 32-vjeç, ndaj të cilit kanë qenë aktive tri urdhëresa nga gjykata për veprat: Blerje dhe posedim shpërndarje, shitje e paautorizuar e narkotikeve substancave psikotrope si dhe prodhim dhe përpunimi i narkotikeve.