Kronikë e zezë

Arrestohet një person me dyshimin se falsifikonte dokumente për shmangie nga tatimi

 

Policia e Kosovës ka arrestuar sot një person, me dyshimin se ka falsifikuar dokumente e fatura për shmangie të tatimeve.

Sipas njoftimit të Policisë, kontrolli është kryer në tri lokacione, në Graçanicë dhe Lipjan.