Kronikë e zezë

Kërkohet paraburgim ndaj tre të dyshuarve që mundësuan trafikim me njerëz dhe shërbime seksuale me pagesë

Foto: KOHA/Ilustrim
 

Prokuroria Themelore në Gjilan ka kërkuar t’u caktohet masa e paraburgimit B.H., B.A., për veprën “trafikim me njerëz” ndërsa H.B. për “shërbime seksuale të viktimës së trafikimit”

Sipas njoftimit, B.H. dhe B.A. dyshohet se në disa lokacione në Gjilan, për qëllim të shfrytëzimi seksual, kanë trafikuar të dëmtuarën A.H., që e njëjta t’u ofrojë shërbime seksuale me pagesë personave të ndryshëm.