Kronikë e zezë

Katër persona të maskuar vjedhin gjëra me vlerë nga një shtëpi dhe mbyllin aty dy të tjerë

Foto: Ilustrim
 

Policia e Kosovës po heton një rast grabitje në Pejë.

Katër të dyshuar të maskuar janë futur në një shtëpi dhe kanë vjedhur para, stoli ari dhe telefona, teksa të mbyllur kanë mbajtur dy persona në atë shtëpi.