Kronikë e zezë

Caktohet paraburgimi për ish-kryeshefin e Trepçës dhe katër të tjerë

Foto: Ilustrim
 

Gjykata Themelore e Mitrovicës ka caktuar masën e paraburgimit për ish-kryeshefin e “Trepçës”, Rafet Ibishin dhe katër persona të tjerë që dyshohet se sulmuan menaxhmentin e kësaj ndërmarrjeje.

Mirëpo, sipas avokatit të tij, Mahmut Halimi është e çuditshëm aprovimi i kërkesës për paraburgim.