Kronikë e zezë

Arrestohet një burrë në Dragash për sulm ndaj nënës dhe vajzës së tij

 

Policia e Kosovës ka arrestuar një burrë për dhunë në familje, në Dragash të enjten.

Burri sulmoi nënën dhe vajzën e tij, ndërsa vetë ishte i dehur.