Kronikë e zezë

Një muaj paraburgim për punonjësin e AKI-së, dyshohet për pesë vepra penale

 

Gjykata Themelore në Prishtinë ka vendosur një muaj paraburgim për të pandehurin M.K., i cili dyshohet për pesë vepra penale.

I dyshuari ishte punonjës i Agjencisë Kosovare për Inteligjencë, ndërsa dyshohet se ka kryer veprat penale “Keqpërdorimi i pozitës apo autoritetit zyrtar”, “Keqpërdorimi i informatës zyrtare”, “Hyrja në sistemet kompjuterike”, “Zbulimi i informacioneve të klasifikuara dhe mos ruajtja e informacioneve të klasifikuara” dhe “Fotografimi dhe incizimet tjera të paautorizuara”.