Kronikë e zezë

Dy persona raportohen të zhdukur gjatë 24 orëve

 

Dy persona janë raportuar të zhdukur gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë.

Një person ka raportuar se bashkëshortja e tij është larguar nga shtëpia në Fushë Kosovë në mëngjesin e 20 tetorit dhe nuk është kthyer më. Policia po e heton rastin.