Kronikë e zezë

Arrestohet një serb, tentoi t’i japë ryshfet policit të Kosovës

 

Policia ka arrestuar një person në pikëkalimin kufitar Dheu i Bardhë pasi ka tentuar t’i jap ryshfet një zyrtari policor.

I arrestuari është shtetas i Serbisë i cili së bashku me një person tjetër, po hynin në Kosovë dhe derisa ky i fundit nuk i kishte plotësuar kushtet e hyrjes, G.S., i ka ofruar ryshfet zyrtar policor në vlerë prej 10 eurosh.