Kronikë e zezë

Arrestohet një i dyshuar për mashtrim në prokurim publik

 

Një person është arrestuar për keqpërdorim dhe mashtrim në prokurim publik.

KOHA merr vesh se bëhet fjalë për Limon Buzukun i cili sipas njoftimit në pozitën e drejtorit të kompanisë "Matkos" , në ofertën e kompanisë ka përdorur dokumentacione të falsifikuara në aktivitetin e prokurimit të zhvilluar nga Komuna e Drenasit me datë 05.05.2021.