Kronikë e zezë

Paraburgim e arrest shtëpiak pesë të dyshuarve për trafikim me njerëz

 

Katër persona janë marrë në paraburgim kurse një është vendosur në arrest shtëpiak për veprën penale “trafikim me njerëz”.

I.M, E.Z, M.I dhe J.A janë dërguar në paraburgim ndërkaq M.XH, në arrest shtëpiak.