Kronikë e zezë

Aktakuzë kundër 4 personave që dyshohet se blenë vota në Kllokot

 

Prokuroria Themelore në Gjilan ka ngritur aktakuzë ndaj katër personave që dyshohet se kanë blerë vota në Kllokot.

M.K. dhe A.D. akuzohen se më 16 tetor, rreth orës 18:30 në Kllokot, kanë cenuar përcaktimin e lirë të votuesve, duke e shfrytëzuar gjendjen e vështirë ekonomike të votuesit, të pandehurit Xh.B. në këmbim të votave.