Kronikë e zezë

Policia në kërkim të 38-vjeçarit nga Peja

 

Policia e Kosovës është në kërkim të Bekim Selmonit nga Peja, i cili dyshohet për veprën "posedim i paautorizuar i narkotikëve, substancave psikotrope ose analoge".

Sipas Policisë, i dyshuari është nga fshati Katund i Ri dhe 38-vjeçar.