Kronikë e zezë

Aktakuzë ndaj një personi të cilit i ishin konfiskuar rreth 200 kg mish me prejardhje të dyshimtë

 

Prokuroria Themelore në Prishtinë ka ngritur aktakuzë ndaj Xh.G. për “prodhim dhe vënie në qarkullim të artikujve të dëmshme ushqimore”.

Xh.G. më 12 tetor të këtij viti i ishin konfiskuar në lokal dhe në oborr të shtëpisë nga AUV-i dhe Policia e Kosovës 126 kg produkte mishi, pa dokumente të nevojshme kontrolli, pa dokumente të prejardhjes si dhe pa datën e prodhimit apo caktimit.