Kronikë e zezë

Burri në Lipjan raporton për zhdukjen e bashkëshortes

 

Një burrë nga Lipjani ka raportuar se bashkëshortja e tij viktima femër kosovare, është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet asgjë për vendndodhjen e saj.

Rasti është duke u hetuar.