Kronikë e zezë

Arrestohen dy persona për dhunim dhe vjedhje

 

Dy persona janë arrestuar për veprat penale “dhunim dhe vjedhje”, në Prishtinë.

Dyshohet se njëri nga ta ka dhunuar tjetrin dhe më pas ky i fundit ia ka vjedhur portofolin dhe një telefon.