Kronikë e zezë

Gjakovari keqtrajton psikikisht motrën, thyen dy kompjuterë në stacionin e Policisë

 

Policia e Kosovës ka bërë të ditur se ka arrestuar një person në Gjakovë pasi që dyshohet se ka keqtrajtuar psikikisht motrën e tij.

Viktima së bashku me dy fëmijët e saj është strehuar në strehimore. I dyshuari ka qenë nën ndikim të alkoolit por për shkak të agresivitetit të tij nuk i është bërë alkotesti, dhe përderisa ka qenë në zyrat e intervistimit i ka thyer dy kompjuter pronë të Policisë së Kosovës.