Kronikë e zezë

Arrestohet një 19-vjeçar në Mitrovicë, dyshohet se kreu disa vjedhje

 

Policia e Kosovës ka arrestuar një person në Mitrovicë për shkak se i ka kryer tri vjedhje në raste të ndryshme.

I dyshuari K.U., 19-vjeçar, thuhet se ka kryer vjedhje në dyqane, shtëpi dhe disa çanta krahu.