Kronikë e zezë

12 muaj burgim ferizajasit që sulmoi babanë e tij

 

Me 12 muaj burgim dhe masë të trajtimit të detyrueshëm psikiatrik është dënuar i pandehuri R.R. nga Gjykata Themelore në Ferizaj pasi ka sulmuar babanë e tij.

R.R. akuzohet se më 18 tetor, në gjendje të aftësisë së zvogëluar mendore, ka përdorur forcën fizike ndaj babait të tij, duke e sulmuar fizikisht, duke e kapur për fyti.