Kronikë e zezë

Sulmohet një grua në jug të Mitrovicës, arrestohet i dyshuari

 

Në orët e mesditës së 2 dhjetorit, në Stacionin Policor në jugu në Mitrovicë, është raportuar dhe është iniciuar një rast me elemente të veprës penale ‘lëndim i lehtë trupor’.

Sipas deklarimit të viktimës bëhet e ditur se ajo ishte sulmuar nga i dyshuari, njoftoi PK-ja.