Kronikë e zezë

Shpallet i pafajshëm i akuzuari për dy grabitje në Pejë dhe vepra tjera penale

 

Pejë- Gjykata Themelore në Pejë ka shpallur aktgjykim lirues ndaj të akuzuarit Bajram Avdimetaj, i cili ngarkohej për dy grabitje në Pejë, shkaktim të rrezikut të përgjithshëm dhe armëmbajtje pa leje.

Aktgjykimi ndaj Avdimetajt u shpall të martën nga gjykatësja Nushe Kuka-Mekaj, raporton “Betimi për Drejtësi”.