Kronikë e zezë

Kapet në Morinë një pajisje për prodhim të kriptovalutave

 

Policia e Shqipërisë ka sekuestruar 39 mijë euro dhe një pajisje për prodhimin e kriptovalutave.

Në automjetin e një 33-vjeçari nga Maqedonia e Veriut është gjetur një pajisje për prodhim të kriptovalutave dhe 39 mijë euro që nuk janë deklaruar.