Kronikë e zezë

Zhduket një e mitur në Fushë-Kosovë

 

Ankuesja femër kosovare ka raportuar se vajza e tij femër kosovare e mitur nga Fushë-Kosova, ka dalë nga shtëpia dhe ende nuk është kthyer.

Rasti është duke u hetuar.