Kronikë e zezë

Zhduket një e mitur në Gjakovë

 

Një e mitur është raportuar e zhdukur në Gjakovë.

Sipas njoftimit, e mitura thuhet se ka dalë nga shtëpia dhe nuk dihet për vendndodhjen e saj.