Kronikë e zezë

Dy të zhdukur në Kosovë gjatë 24 orëve të fundit

Foto: Ilustrim
 

Dy persona janë raportuar të zhdukur në Kosovë gjatë 24 orëve të fundit.

Policia njofton se një grua nga Prishtina ka raportuar se djali i saj është larguar nga shtëpia dhe nuk kanë njohur për vendndodhjen e tij.