Kronikë e zezë

Zhduket një person në Klinë

 

Një person nga Klina ka raportuar në Polici se vëllai i tij ka dalë nga shtëpia më 23 dhjetor dhe nuk është kthyer më. Ankuesi ka deklaruar se nuk dinë asgjë për vendndodhjen e familjarit.

Rasti po cilësohet si ‘person i zhdukur’.