Kronikë e zezë

Zhduket një vajzë në Prizren

 

Është zhdukur një vajzë në Prizren.

Një grua ka raportuar të shtunën se vajza e saj është larguar nga shtëpia më 29 dhjetor dhe nuk është kthyer më.