Kronikë e zezë

Zhduket një e mitur në Mitrovicë

 

Është raportuar e zhdukur një vajzë e mitur në qytetin e Mitrovicës.

Sipas njoftimit, rastin në Polici e ka raportuar babai i saj, duke thënë se vajza është larguar nga shtëpia më 2 janar dhe s’është kthyer më.