Kronikë e zezë

Në Shtime konfiskohen 58 pajisje për prodhim të kriptovalutave

Kriptovaluta
 

Policia e Kosovës ka njoftuar se në një fshat të Shtimes janë gjetur dhe sekuestruar nga Dogana e Kosovës 58 pajisje për prodhim të kriptovalutave, që ishin pa dokumentacion.

Pajisjet janë gjetur në shtëpinë e të dyshuarit A.G.