Kronikë e zezë

Grabitje e armatosur në një market në Gjilan

 

Një grua nga Gjilan ka raportuar në Polici se derisa ka qenë duke punuar në një market, një person i panjohur i maskuar dhe nën kërcënimin e armës i ka grabitur arkën me 50-60 euro dhe është larguar në drejtim të panjohur.

Rasti vazhdon të hetohet