Kronikë e zezë

Zhduket një vajzë në Podujevë

 

Një grua nga Podujeva ka raportuar se vajza e saj ishte larguar nga shtëpia dhe nuk kanë njohuri për vend ndodhjen e saj.

Rasti është në procedurë hetimore.