Kronikë e zezë

Në Suharekë sekuestrohen 28 aparate për kriptovaluta, rryma vidhej

 

28 aparate për prodhim të kriptovalutave dhe 46 kartela grafike janë sekuestruar të shtunën në fshatin Bllacë të Suharekës, ka njoftuar Policia e Kosovës. Sipas njoftimit të Policisë, për rastin në fjalë KEDS-i ka konstatuar se rryma ka qenë e kyçur ilegalisht.

Policia ka thënë se e ka njoftuar Prokurorinë Themelore në Prizren për rastin dhe se veprimet e mëtejme do të ndërmerren nga Dogana e Kosovës.